Tájékozódjon pénzügyi megoldásainkról!
1139 Budapest, Röppentyű u. 65-67.

 

Fizetés:

Az Origo Center &Home lakásai egyszerű és kedvező fizetési ütemezésben vásárolhatók meg:

Fizetési feltételek: 

  • 10% foglaló az előszerződés megkötésekor
  • 20% a végleges szerződés megkötésekor
  • 30% szerkezetkész állapot elérésekor
  • 30% kivitelezői műszaki átadáskor
  • 10% hatósági bizonyítvány kiadásakor

CSOK vásárlóinknak egyedi fizetési ütemtervet dolgozunk ki.

 
 

Illetékek

Az Origo Center&Home 15 millió Ft-nál alacsonyabb vételáru lakásai illetékmentesek. A 30 millió Ft-nál alacsonyabb áru lakásainak megvásárlása esetén a vételár 15 millió forintot meghaladó részére kell 4% illetéket fizetni. A 30 millió forintot meghaladó vételár esetén kedvezmény nem jár, a 4% illeték a teljes vételár után fizetendő.

Gépkocsibeállóra és tárolóra az illeték mértéke szintén 4%, ezekre kedvezmény nem vonatkozik.

 
 

Lakástakarékpénztár

Lakástakarékpénztári megtakarításait, kedvezményes hitelét fel tudja használni lakásaink megvásárlásához. Cégünk a lakáscélú felhasználás igazolásához szükséges iratokat a rendelkezésére bocsátja, továbbá rugalmasan alkalmazkodunk a lakástakarékpénztári folyósítási feltételekhez is.

Lakástakarékpénztári megtakarítás és hitel felhasználása esetén kérjük, hogy ezt mindenképpen jelezze még az adásvételi szerződés megkötése előtt.

 
 

Közös költség

Napjainkban elegedhetetlenül fontos, hogy a lakások alacsony rezsiköltsége mellett a közös költségek is mérsékeltek legyenek. A Origo Center&Home „A – Energiatakarékos” minősítésű energetikai tanúsítványú, így nem csak a lakásokból, a ház közös területei is gazdaságosan üzemeltethetők.

A szelektív hulladék gyűjtés nemcsak környezet kímélő, hanem alacsonyabb szemétszállítási díjakat eredményez. A villanyszámla csökkentése érdekében a közös területeken mozgásérzékelőket helyezünk el.